Nowości w menu - dwa nowe Burgery Rybaka
Nowości w menu North Fish - dwa nowe Burgery Rybaka już dostępne!
Sieć restauracji North Fish nie zwalnia tempa i rozbudowuje swoją ofertę burgerów! Do gamy kultowych Burgerów Rybaka dołączają dwie nowe kompozycje, które z pewnością przypadną do gustu miłośnikom wyjątkowych smaków.
Pierwszą nowością jest Burger Rybaka Wiosenny, który łączy delikatny filet z łupacza w chrupiącej panierce z serem mozzarella, świeżym pomidorem i chrupiącą rukolą. Całość podana jest w delikatnej bułce, tworząc idealną propozycję na lekki, ale sycący posiłek.
Drugą premierową propozycją jest Burger Rybaka Vege z boczniakami, który zadowoli zarówno wegetarian, jak i fanów roślinnych smaków. W roli głównej ręcznie panierowane boczniaki, które w połączeniu z serem mozzarella, świeżym pomidorem i rukolą tworzą niezwykle apetyczną, i pełną smaku alternatywę dla tradycyjnych burgerów.
Nowe propozycje uzupełniają znane i lubiane Burgery Rybaka, które od dawna podbijają serca naszych gości:
Burger Rybaka Klasyczny – filet z łupacza w chrupiącej panierce, ser cheddar, ogórek konserwowy, piklowana czerwona cebulka, sałata lodowa i sos musztardowo-miodowy.
Burger Rybaka Ostry – filet z łupacza w chrupiącej panierce, ser cheddar, papryczki jalapeno, sałata lodowa i sos arabski.
Unikalne receptury Burgerów Rybaka zostały opracowane przy współpracy z Bartoszem Liskiem - ekspertem i pasjonatem ryb, a także trenerem kulinarnym i szefem kuchni Lokalu na Rybę. To dzięki jego wiedzy i doświadczeniu Burgery Rybaka wyróżniają się niepowtarzalnym smakiem i dobranymi składnikami.
Odwiedź North Fish i wybierz Twojego ulubionego Rybaka!