Festiwal Dorsza – czyli wiosenna uczta smaku!
Restauracje North Fish z entuzjazmem witają nadchodzącą wiosnę, a wraz z nią ogłaszają "Festiwal Dorsza". To prawdziwa gratka dla miłośników ryb, która potrwa przez całą wiosnę!
W ramach kampanii w menu North Fish do wyboru będą cztery propozycje tej najpopularniejszej ryby:
Dorsz czarny panierowany – bestseller i klasyka, podawany w zestawie z dwoma dowolnymi dodatkami i wybranym sosem.
Fish’n’Chips Classic – dorsz czarny w chrupiącym cieście, podawany z charakterystycznymi scoopsami i dwoma sosami.
Dorsz czarny zapieczony z pieczarkami i mozzarellą – soczysta ryba w towarzystwie aromatycznych grzybów i delikatnego sera, podawana w zestawie z dwoma dowolnymi dodatkami i sosem.
Dorsz czarny z pieca ze szpinakiem – fit opcja - bejcowany w przyprawie grillowej, otulony aksamitnym sosem śmietanowym ze szpinakiem, zapiekany z mozzarellą, serwowany w zestawie z dwoma dowolnymi dodatkami i sosem.
„Festiwal Dorsza” to doskonała okazja, aby spróbować nowych, wiosennych kompozycji smakowych i odkryć Dorsza czarnego w różnych, pysznych odsłonach. Zapraszamy do restauracji North Fish na prawdziwą ucztę smaku!